Supa cu peste afumat a la Sara

de mihaelar63 in Supe, 28 Mar 2015 | 3822 vizualizari

COMENTARII (30)

Panacris 1

28.03.2015, 10:33

delia64 1

28.03.2015, 10:33

Mutulica 1

28.03.2015, 10:36

Mi-am imbunatatit cultura generala.Eu credeam ca Emeril e o zona anume.

mihaelar63 1

28.03.2015, 10:40

Uite aici Costele : >" target="_blank">http://en.wikipedia.org/wiki/Emeril_Lagasse.> Reteta este cea de peste la cuptor a lui Emeril . )) Si acum despre Sara .... http://saramoulton.com/ Multumesc am sa scriu in titlu

Retete cu Margareta Cismasiu 1

28.03.2015, 10:41

He he trag tare sa te ajung din urma

Gherca Daniela 1

28.03.2015, 10:44

reisnaor_2006 1

28.03.2015, 10:44

MotanLaOale 1

28.03.2015, 10:51

mihaelar63 1

28.03.2015, 10:52

Margareta ma si intreci ca eu sunt mai domoala de picior ... ca ardelenii )

mihaelar63 1

28.03.2015, 10:55

Costele eu credeam ca este un personaj de desene animate. Nu ma intreba din ce desen si ce animal ca nu am tinere de minte )

simona72 1

28.03.2015, 11:15

Si eu urmaresc emisiunile, dar materia prima lipseste la mine

miki_a 1

28.03.2015, 11:21

Ce bunatate! Trebuie probata, se face destul de simplu si rapid!

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:24

Simona gasesti la Lidl un macrou intreg afumat [ fara cap ] extraordinar de bun . Mie imi place ca se desprinde foarte usor de pe oase . Nu este uscat deloc , are o consistenta delicioasa untoasa . Si nu in ultimul rand pretul este rezonabil Il gasesti la ,, granita '' dintre mezeluri si branzici , pe langa drojdia proaspata si icre

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:24

Ela , mai mult decat simplu si mai mult decat rapid

simona72 1

28.03.2015, 11:28

Miha, si eu cumpar macroul de la Lidl si-mi place tare mult. La supa din peste afumat inca nu m-am gandit...eu ma refeream in general,la tot pestele pe care-l folosesti tu

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:29

Pentru pestele prospat trebuie sa testezi reteta mai intai la ,, Cheia resort '' ))

dantes 1

28.03.2015, 11:35

Interesant!

DIANA B 1

28.03.2015, 11:41

Interesant !

miki_a 1

28.03.2015, 11:43

Iti multumesc ca ai precizat de unde cumperi macroul... un pas in plus spre executia retetei! Dar stiuca de unde o iei?

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:53

Stiuca , este pescuita de pescari amatori de pe raul Mures . Dupa inchiderea combinatului de sarma care absorbea toata forta de munca multi au ramas fara nicio ocupatie sau venit . Fiecare face ce poate , sunt multi care pescuiesc si vand peste proaspat .Pe Aries nu exista atat peste , posibil este mai poluat .

Corinuta 1

28.03.2015, 12:59

Cred ca e tare buna! Imi place ca toate mancarurile tale sunt foarte colorate si se zice ca e bine sa ai cat mai multe culori in farfurie

mihaelar63 1

28.03.2015, 13:08

Corinuta pentru mine culorile in farfurie sunt importante . Imi dau veselie si energie

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:52

Cristina cred ca ti-am dat idei

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:53

Delia

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:53

Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa greceasca de peste (Psarosoupa)