Supa cu peste afumat a la Sara

de mihaelar63 in Supe, 28 Mar 2015 | 3677 vizualizari

COMENTARII (30)

Panacris 1

28.03.2015, 10:33

delia64 1

28.03.2015, 10:33

Mutulica 1

28.03.2015, 10:36

Mi-am imbunatatit cultura generala.Eu credeam ca Emeril e o zona anume.

mihaelar63 1

28.03.2015, 10:40

Uite aici Costele : >" target="_blank">http://en.wikipedia.org/wiki/Emeril_Lagasse.> Reteta este cea de peste la cuptor a lui Emeril . )) Si acum despre Sara .... http://saramoulton.com/ Multumesc am sa scriu in titlu

Retete cu Margareta Cismasiu 1

28.03.2015, 10:41

He he trag tare sa te ajung din urma

Gherca Daniela 1

28.03.2015, 10:44

reisnaor_2006 1

28.03.2015, 10:44

MotanLaOale 1

28.03.2015, 10:51

mihaelar63 1

28.03.2015, 10:52

Margareta ma si intreci ca eu sunt mai domoala de picior ... ca ardelenii )

mihaelar63 1

28.03.2015, 10:55

Costele eu credeam ca este un personaj de desene animate. Nu ma intreba din ce desen si ce animal ca nu am tinere de minte )

simona72 1

28.03.2015, 11:15

Si eu urmaresc emisiunile, dar materia prima lipseste la mine

miki_a 1

28.03.2015, 11:21

Ce bunatate! Trebuie probata, se face destul de simplu si rapid!

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:24

Simona gasesti la Lidl un macrou intreg afumat [ fara cap ] extraordinar de bun . Mie imi place ca se desprinde foarte usor de pe oase . Nu este uscat deloc , are o consistenta delicioasa untoasa . Si nu in ultimul rand pretul este rezonabil Il gasesti la ,, granita '' dintre mezeluri si branzici , pe langa drojdia proaspata si icre

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:24

Ela , mai mult decat simplu si mai mult decat rapid

simona72 1

28.03.2015, 11:28

Miha, si eu cumpar macroul de la Lidl si-mi place tare mult. La supa din peste afumat inca nu m-am gandit...eu ma refeream in general,la tot pestele pe care-l folosesti tu

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:29

Pentru pestele prospat trebuie sa testezi reteta mai intai la ,, Cheia resort '' ))

dantes 1

28.03.2015, 11:35

Interesant!

DIANA B 1

28.03.2015, 11:41

Interesant !

miki_a 1

28.03.2015, 11:43

Iti multumesc ca ai precizat de unde cumperi macroul... un pas in plus spre executia retetei! Dar stiuca de unde o iei?

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:53

Stiuca , este pescuita de pescari amatori de pe raul Mures . Dupa inchiderea combinatului de sarma care absorbea toata forta de munca multi au ramas fara nicio ocupatie sau venit . Fiecare face ce poate , sunt multi care pescuiesc si vand peste proaspat .Pe Aries nu exista atat peste , posibil este mai poluat .

Corinuta 1

28.03.2015, 12:59

Cred ca e tare buna! Imi place ca toate mancarurile tale sunt foarte colorate si se zice ca e bine sa ai cat mai multe culori in farfurie

mihaelar63 1

28.03.2015, 13:08

Corinuta pentru mine culorile in farfurie sunt importante . Imi dau veselie si energie

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:52

Cristina cred ca ti-am dat idei

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:53

Delia

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:53

Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Halászlé -Supa ungureasca de peste