Supă cremă de avocado şi spanac

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 26 Noi 2011 | 7027 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.11.2011, 18:35

waw ce culoare!!

Angelina_Elena 1

26.11.2011, 18:47

are o culoare frumoasa

Lau 1

26.11.2011, 20:06

imi place culoarea

MIUTA 1

26.11.2011, 20:10

Super

lacrimioara 1

26.11.2011, 21:29

ce culoare frumoasa si o bomba de vitamine

Cris2711 1

26.11.2011, 21:34

fantastic arata

diana_k 1

26.11.2011, 22:13

cred ca e foarte buna..super culoarea

alinutzika 1

26.11.2011, 22:55

ce culoare frumoasa are....

danakarin 1

27.11.2011, 09:09

interesant..... culoarea e fantastica !! Ce gust are spanacul crud ??

aziz 1

27.11.2011, 09:27

o culoare de milioane!!

Zambareata 1

27.11.2011, 10:24

culoarea e exceptionalaaa....intotdeauana mi-a placut verdele

MotanLaOale 1

27.11.2011, 11:06

gaby_gabytza 1

27.11.2011, 15:30

Ramonica 1

27.11.2011, 18:19

Va multumesc. danakarin spanacul crud e super bun, nu as sti exact sa-ti zic, dar trebuie incercat, multe persoane carora nu le place spanacul gatit au fost surprinse.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Unt din pere cu nuci de caju