Sufleu dublu cu crema elvetiana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2012 | 8053 vizualizari

COMENTARII (49)

Cris2711 1

01.04.2012, 21:12

Principesa stie ea ce este bun

alldaycooking 1

01.04.2012, 21:12

ce bine suna!

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:14

M-am decis sa probez cat mai multe retete.....pup Cris scumpa mea

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:15

alldaycooking, multumesc

Ina 1

01.04.2012, 21:15

Place varianta ta )
Ce culori si ce frumos rumenit este

Cris2711 1

01.04.2012, 21:16

milioane de pupici

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:16

Inisor...deci place varianta Ruxy...una-n cap si una-n coada deh ce sa fac... ma bucur ca iti place rumeneala ...adevarat e apetisanta tare

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:17

Crissss...si tie iubito....milioane inapoi...te imbratisez cu mare drag...imi era dor de tine

Cris2711 1

01.04.2012, 21:19

si mie Ruxy am salvat reteta ca tare bine mai arata si apoi vreau sa incerc crema elvetiana

Zamfira 1

01.04.2012, 21:20

si eu vreau sa incerc crema elvetiana

Mitinita 1

01.04.2012, 21:23

ma pui pe gatit

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:25

Eu Cris nu am stiut ca branza Gruyere e branza cu mucegai la exterior am zis ca in viata mea nu gust vreodata asa ceva...am luat si doua pachete...cand am desfacut punga si de regula primul lucru pe care il fac e sa miros continutul am zis ca nu e adevarat coaja putin mucegaita miroase...intr-un fel care mie sincer nu imi place deloc...am intrat pe net sa vad e branza cu mucegai? am aflat ca exista acest tip cu mucegai doar pe coaja deci in exterior si am aruncat-o( coaja) rapid dupa ce am desfacut punga, branza totusi surprinzator miroase si arata tare bine, nu ma asteptam pana sa gust m-am gandit muuult si bine cred ca eram de pozat ce fata aveam am zis candva ai gustat salam de Sibiu care are mucegai pe coaja...deci gusti si asta si asa am facut...iar sufleul e deosebit de bun...sincer

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:26

Sper sa iti placa Zamfira

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:26

Miti...pai tu...oricum gatesti puuup si te imbratisez

diaconta 1

01.04.2012, 21:28

foarte mult imi place am vazut si eu multe retete delicioase in cartea Principesei

Mitinita 1

01.04.2012, 21:29

Ruxy,de nevoie,ca oricum trebuie sa mananc

Lau 1

01.04.2012, 21:29

gustoasa

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:29

Da Dia...si eu le voi proba...aproape ca uitasem de carte

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:30

Asa e Miti ce sa facem...ca mai trebuie sa si mancam

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:30

Lau...mersi

Miha 1

01.04.2012, 21:42

I-am pacalit pe ai mei cu pilaful cu urzici zicandu-le ca e patrunjel. Oare imi merge si cu sufleul asta? La asta le zic ca-i marar...

Cris2711 1

01.04.2012, 21:43

Miha dar le place mararul si nu spanacul,ce iti este si cu copii astiamai stiu pe cineva care cand era mic nu manca nici spanac ,nici ciupercute iar acum le papa pa amandoua

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:43

Vai Miha ce le faci tu copiilor si eu i-am pacalit pe ai mei mari....le-am facut smoothie verde cu spanac....si le-am zis ca verdele-i de la kiwi...deci se poate

Mitinita 1

01.04.2012, 21:44

Miha,ce aventuri culinare la tine

Rocsi 1

01.04.2012, 21:47

fain fain

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cas afumat