Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2010 | 25500 vizualizari

COMENTARII (38)

Corinuta 1

18.08.2010, 13:01

N-arata rau....cred ca merita incercata!

danis 1

18.08.2010, 14:00

vezi eu nu prea folosesc vasu ,trebuie sa pun in practica

yafa 1

18.08.2010, 16:05

Mi-ai facut o pofta Nadina, arata miamiiiiii

Adinacarla 1

19.08.2010, 00:36

buna, buna

mihaelar63 1

19.08.2010, 07:59

mai eu nu fac nazuri , nici nu trebuie sa murdaresti tacamurile pentru mine , asiaticii zic ca e energetic sa mananci cu mana , sa simti hrana

nadina73 1

21.08.2010, 00:56

sylvia

nadina73 1

21.08.2010, 00:56

corina e grozava chir merita sa incerci

nadina73 1

21.08.2010, 00:57

danuta il patrezi ca zestre pana se insoara sfetan sau andrei

nadina73 1

21.08.2010, 00:57

yaha e super buna

nadina73 1

21.08.2010, 00:57

adina

nadina73 1

21.08.2010, 00:58

bine zici mihaela63 cata dreptate ai

Bya Ralu 1

14.02.2013, 14:13

ce bine arata

ryta 1

12.05.2014, 20:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu sunca si cascaval