Sufleu de cascaval cu ierburi

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2013 | 4612 vizualizari

COMENTARII (26)

simona72 1

02.06.2013, 11:20

Si mie imi plac brinzeturile de capra!!! Bun sufleu!!!

Cris2711 1

02.06.2013, 11:20

mi-am cumparat si eu forme special ,frumos a iesit

Rocsi 1

02.06.2013, 11:26

Ce bine arata

Ina 1

02.06.2013, 11:30

MotanLaOale 1

02.06.2013, 11:40

Lavinia 1

02.06.2013, 11:41

delicios

alilianaa 1

02.06.2013, 11:43

wow, ce bunatate!

Bunica 1

02.06.2013, 12:02

Ce bunatate ne-ai adus!

adry88 1

02.06.2013, 12:08

tare bun

Corinuta 1

02.06.2013, 12:37

Super aromat!

Lau 1

02.06.2013, 12:43

ce bine arata

Bya Ralu 1

02.06.2013, 13:06

ce bun !

diaconta 1

02.06.2013, 13:26

Excelent

Dana_Retetegg 1

02.06.2013, 13:42

iry-gabriela 1

02.06.2013, 14:06

cas de capra am mancat si este fff buna.....cascaval? trebuie sa incerc

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

02.06.2013, 17:06

Multumesc crisulina

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

02.06.2013, 17:08

Multumesc Rocsi
Simona, sunt excelente branzeturile din capra

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

02.06.2013, 17:08

Lavi, aliliana, Bunica, ma bucur tare va place

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

02.06.2013, 17:09

Diaconta, te nvit sa incerci

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

02.06.2013, 17:10

Adry, Corina, Bya ralu, va pup pe toate!

AnyCostescu 1

02.06.2013, 18:07

bun tareee

danakarin 1

02.06.2013, 18:50

Foarte aromate! !

gaby_duceag 1

02.06.2013, 21:51

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

03.06.2013, 09:59

Multumesc Any, danakarin, gaby

Sim0na 1

03.06.2013, 14:46

N-am incercat branzeturile din comert, dar telemea de capra am papat de la cioban, si tare buna este. Iar sambata am facut iaurt din lapte de capra.. o bunatate!
Preparatul arata super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din cartofi si cascaval