Sufleu de branzeturi cu nucsoara

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 3902 vizualizari

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 20:21

ce pufoasa e

madi_marin 1

25.04.2010, 20:39

e premiera, n-am facut niciodata niciun fel de sufleu...dar mi-a placut mult....

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 21:02

nici eu nu am facut, dar trebuie sa fac, le vine randul la toate

madi_marin 1

25.04.2010, 21:04

pusikmea....ai mare dreptate...si eu am o lista de asteptare foooaaaaarte lunga....

nadina73 1

26.04.2010, 00:03

madi am pus 5 furculite arat bine dar fara furculite,gata le-am pus eu

madi_marin 1

26.04.2010, 09:34

@nadina....multumesc...

epurasha2bb 1

26.04.2010, 12:59

super madi! ma bucur ca ti-a placut! ai vazut ce pufos e ? imi place micutul tau din avatar!au ei un fel de a rade cu toata fatza asa, si Deea mea e la fel! rar o prind doar zambind!

madi_marin 1

26.04.2010, 14:49

epurasha....mi-a placut foarte mult sufleul... La avatar e maimutzica de fi-mea...care are 3 ani.... care se stramba din cauza blitului....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele de post