Stufat de ied cu orez basmati si legume la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de simona72 in Multicooking, 6 Mai 2019 | 2809 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

06.05.2019, 15:39

bun bun

Rahela Velicu 1

06.05.2019, 15:48

Bunica 1

06.05.2019, 16:52

Foarte bun! L-am pe lista ,dar saptamana viitoare

Merisor 1

06.05.2019, 17:03

Multicookerul asta e cel mai fain aparat de pana acum! Părerea mea

Mutulica 1

06.05.2019, 17:24

De abia astept sa mananc!

simona72 1

06.05.2019, 18:38

Multumesc! Ma bucur ca va place!! Eu l-am facut inainte de Sarbatori...mai aveam ceva carne la congelator.

Rocsi 1

06.05.2019, 19:50

Arata foarte bine si carnea se vede ca este patrunsa foarte bine!

Ina 1

06.05.2019, 21:20

azi am facut si eu . Abia am inchis capacul ) Am scos o brazda intreaga de ceapa si credeam ca nu mai termin de tocat )

madi_marin 1

06.05.2019, 21:54

Deliciu!

mihaelar63 1

06.05.2019, 23:30

Stiu pe cineva , care ar fi fericit sa-l guste Il trimit la Hunedoara )

-Licurici- 1

07.05.2019, 10:47

Foarte bun!

oanapl 1

07.05.2019, 18:06

Ce bunătate!

Panacris 1

07.05.2019, 21:25

Pfff tare harnic MultiIonel si la casa voastra!

dantes 1

08.05.2019, 12:08

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de smantana si mustar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune