Spuma de ton

de Sylvia in Ton, 26 Noi 2010 | 8041 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

26.11.2010, 16:42

primul papa tot?

Sylvia 1

26.11.2010, 16:46

Primul servit

Rocsi 1

26.11.2010, 17:01

chiar dak nu papa pot zice k imi place cum arata

Corinuta 1

26.11.2010, 17:05

superb

Dana_Retetegg 1

26.11.2010, 17:31

Ina 1

26.11.2010, 17:45

Sylvia 1

26.11.2010, 18:03

Multumesc de laude, am facut spuma asta intr-o zi de dezlegare la peste, tare buna a iesit. Cred ca s-ar putea face si nunai din legume pe post de pate vegetal.

MIUTA 1

26.11.2010, 18:09

Foarte bun

RuxyRux 1

26.11.2010, 18:57

Jos cu toate palariile din lume!

Mihaela11_jo 1

26.11.2010, 19:44

Exquisite

mena29 1

26.11.2010, 23:53

Ce bun!

nadina73 1

27.11.2010, 00:52

ela 1

27.11.2010, 01:11

aziz 1

27.11.2010, 09:27

ce eleganttt a la Sylvi!!!

marcela1979 1

27.11.2010, 12:07

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 12:24

daca primul papa tot eu ce mai pap?.......nu e corect, vreau si eu ca tare mult cred ca mi-ar place...........

Sylvia 1

27.11.2010, 23:22

ma bucur ca va place reteta, a fost foarte buna

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 15:34

ce bine arata si cred ca-i tare bun 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ton sicilian