Springerle

de ANNA_46 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 3725 vizualizari

COMENTARII (34)

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:12

Multumesc frumos Eduard da , sunt foarte bune

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:12

Rocsi mersi mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:36

Multumesc frumos Bunica , nu e o prajiturica moale , e putin mai tare , am uitat sa adaug la reteta , se vor inmuia mai mult , daca in cutia lor vom pune un mar taiat in doua sau coaja lor , sau, daca le vom congela cu hartie de copt intre ele , atunci cand le vom scoate vor fi mai moi ( dupa 30 de min. se pot servi), e ca si glucoza , mie imi plac mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:40

Mon Mihaela SimOna multumesc mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:42

Motan Daniela Mirela mersi mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:44

Ruxy iti multumesc frumos

mihaelar63 1

22.12.2012, 01:06

Minunat arata !!!

ANNA_46 1

23.12.2012, 13:47

Multumesc frumos Mihaela

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 18:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu untură