Spread de ton

de Satisfyyourcravings in Ton, 15 Ian 2013 | 8332 vizualizari

COMENTARII (26)

portiadelumina 1

15.01.2013, 21:03

Bun cred că este. Dar durează ceva preparatul (când tonul e proaspăt) că trebuie fiert, răcit, ţinut la rece.
Dar Adriana, făcut de altul e cel mai bun

Rocsi 1

15.01.2013, 21:06

Waw ce fain

Satisfyyourcravings 1

15.01.2013, 21:06

Eu am făcut cu ton proaspăt pentru că așa aveam. Te invit la masă, padre!

Miha 1

15.01.2013, 21:11

daaaa...facut de altu' vreau si eu

DinDragostePentruGatit 1

15.01.2013, 21:20

Foarte bun!

Geanina87 1

15.01.2013, 21:28

Ade200 1

15.01.2013, 21:31

Îmi place mult!

MotanLaOale 1

15.01.2013, 21:38

Zamfira 1

15.01.2013, 21:54

oauuu ce fain

Merisor 1

15.01.2013, 22:05

Bun, bun!

Lau 1

15.01.2013, 22:08

Bunica 1

15.01.2013, 22:08

Wow, ce bunatate ai facut!

Ela68 1

15.01.2013, 22:27

habar n-aveam ca esalota e de fapt ceapa rosie.......sau lunguiata. Ma gandeam la alt pestisor
Cred ca e super, o s-o incerc cat de curand, am o conserva mare de ton

Doralinda 1

15.01.2013, 22:35

Nu prea ma omor cu tonul, dar arata foarte bine!

T I M E A 1

15.01.2013, 22:53

Bya Ralu 1

15.01.2013, 23:06

faina reteta

Lavinia 1

16.01.2013, 00:26

marcela1979 1

16.01.2013, 00:51

super arata

mamaieelena 1

16.01.2013, 09:42

place

gaby_gabytza 1

16.01.2013, 10:08

ce fain arata

laura_n 1

16.01.2013, 11:52

spread si la mine

Mihaela11_jo 1

16.01.2013, 16:23

Delicios

danakarin 1

16.01.2013, 18:26

ce intelegi tu prin "asezonare", iubito?
reteta e de altfel, super, ca toate ale tale!

Satisfyyourcravings 1

16.01.2013, 21:53

Dana, ştiu că "a asezona" este definit în DEX ca "a pune ingredientele în mâncare", iar cutumiar este folosit cu sensul de a adăuga sare și/ sau piper unei mâncăruri, așa cum l-am folosit și eu în reţeta de mai sus. Definiția asezonării oferită de Radu Popovici, pe blogul său, vine să confirme afirmațiile anterioare:
"Asezonarea reprezintă procedeul prin care mâncării i se potriveşte gustul final, prin adaus de condimente, amestecuri de condimente sau alte ingrediente (uleiuri, oţeturi, vin, zahăr, sare, paste, sosuri etc.)."
Mulţumesc pentru aprecieri!

sebirizescu 1

17.01.2013, 20:09

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton