Spaghetti cu legume la gratar

de Sylvia in Mancaruri de post, 7 Aug 2011 | 10029 vizualizari

COMENTARII (21)

Lau 1

07.08.2011, 15:50

ce bine arata

lilik 1

07.08.2011, 16:00

super bune

Cris2711 1

07.08.2011, 16:07

asa o bunatate nu refuz

madi_marin 1

07.08.2011, 16:20

ce de culori..... as papa o portie....maaaare......

Rocsi 1

07.08.2011, 19:10

ce frumos arata portia

marieta 1

07.08.2011, 19:22

bune spaghete!!!!!!!!

mirela0911 1

07.08.2011, 19:31

la cat de bine arata sigur e si buna

RuxyRux 1

07.08.2011, 20:47

Wow!!! Sylvia...senzatie pura spaghetele tale

Corinuta 1

07.08.2011, 21:39

vai ce de culori! si cat de apetisant arata!

adry88 1

07.08.2011, 22:29

La Ancuta 1

07.08.2011, 23:03

ador legumele la gratar

mihaelaM 1

08.08.2011, 00:05

divainbucatarie 1

08.08.2011, 10:09

MotanLaOale 1

08.08.2011, 10:56

bun bun

mena29 1

08.08.2011, 13:28

Ce bine arata

ionela2682 1

08.08.2011, 14:49

am pus-o la favorite..im place de ....mor!!

MIUTA 1

08.08.2011, 15:23

Arata extraordinar,imi place tare mult

alinutzika 1

08.08.2011, 17:04

tare bune

Dya Daniela Andrei 1

08.08.2011, 21:53

Irina 1

09.08.2011, 19:36

Delicioase pastele, intr-adevar. Si eu prefer sa gatesc numai cu ingrediente naturale.

Sylvia 1

10.08.2011, 13:05

Multumesc mult de tot de laude si de vizite, ma bucur tare ca va plac pastele astea simple si aromate. Pastele cu legume sunt printre cele mai simple si aromate mancaruri.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna(de post)