Sos Jindungo Angolan

de cristeena20 in Sosuri, 26 Sep 2013 | 7712 vizualizari

COMENTARII (18)

babi5 1

26.09.2013, 15:14

Alina26 1

26.09.2013, 15:14

MotanLaOale 1

26.09.2013, 15:18

laura_n 1

26.09.2013, 15:24

aau,ce bestial bagam la seif reteta

adry88 1

26.09.2013, 15:25

diaconta 1

26.09.2013, 15:25

cred ca-i piscacios rau dar bun

Bunica 1

26.09.2013, 15:26

Am vazut in piata ambele soiuri

Constelatialeu 1

26.09.2013, 15:31

Dupa cum arata,cred ca chemi pompieri la ce iute sunt...

deyutzky 1

26.09.2013, 15:32

Panacris 1

26.09.2013, 15:33

Lavinia 1

26.09.2013, 15:44

Bya Ralu 1

26.09.2013, 16:25

cleme

cristeena20 1

26.09.2013, 17:19

Prima imbucatura arde..apoi incepi sa transpiri..da e bun rau pentru cine ii place " piscaciosenii" Cleme aici daca arde nici pompierii nu vin ca nue apa...asa ca tre suportat.Adevarul e ca eu am cam devenit dependenta de jindung si folosesc la aproape orice mancare..doar la micul dejun ma abtin

Angelina_Elena 1

26.09.2013, 18:27

Corinuta 1

26.09.2013, 19:29

sos de care?

- Andreea - 1

26.09.2013, 19:53

Sotului meu i-ar placea la nebunie daca e super picant

Rocsi 1

26.09.2013, 22:17

Super

simona72 1

01.10.2013, 08:50

Super bune si folositiare sosurile iuti!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eros Pista