Sos de ardei iuti

de Kori in Conserve, 24 Oct 2011 | 8094 vizualizari

COMENTARII (11)

Lau 1

24.10.2011, 13:51

SENO 1

24.10.2011, 14:04

am facut si eu dar eu am curatat ardeii de seminte

LUK 1

24.10.2011, 14:39

ce gospodina harnica

Kori 1

24.10.2011, 14:52

multumesc luk, de nevoie...., dar imi place sa gatesc

Kori 1

24.10.2011, 14:53

multumesc seno . eu am lasat si cu seminte o treime din ei, noua ne plac semintele si cred ca sunt mai iuti cu seminte

MotanLaOale 1

24.10.2011, 15:22

bun bun

alinutzika 1

24.10.2011, 21:22

daca e iute..imi place!

Rocsi 1

24.10.2011, 21:29

foarte bun la ciorbite,tocanite

Kori 1

25.10.2011, 21:40

multumesc draga Motanule si LA MULTI ANI!!!

Kori 1

25.10.2011, 21:41

ma bucur ca-ti place alinutzika! si nouaaaaa

Kori 1

25.10.2011, 21:42

daaa, rocsi draga, e bun si la ciorbe si la tocanite, la noi se mananca si pe paine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Adjica abhaziana (2)