Somon la capac cu orez

de Sylvia in Somon, 22 Feb 2010 | 7931 vizualizari

COMENTARII (19)

silvi0ara 1

22.02.2010, 10:33

Minunat.

madi_marin 1

22.02.2010, 10:37

pui am facut la capac, dar peste nu..... o sa incerc si eu sa fac....super ideea...

Miha 1

22.02.2010, 10:59

Delicios tre sa fi fost!

Sylvia 1

22.02.2010, 12:21

A fost super lejer si aromat

rivka 1

22.02.2010, 12:45

arata fff bine.

Bunica 1

22.02.2010, 20:19

Ce gustos este somonul ! Am facut si eu ieri .

ionix 1

22.02.2010, 22:18

adoooooooor somonul

Teo 1

22.02.2010, 23:14

ce culoare frumoasa! ce frumos portionat!

Pasiune pentru bucatarie 1

23.02.2010, 11:14

arata foarte bine

adnas54 1

23.02.2010, 11:46

Ador somonul, arata minunat..

Sylvia 1

23.02.2010, 14:03

Ma bucur ca va place, somonul este un peste foarte consistent, cu o portie de genul asta te saturi cu siguranta.

dicarmencitta1957 1

23.02.2010, 22:22

Sunt fan peste si nu am facut niciodata peste la capac,sigur am sa fac acum,dupa reteta ta draga Sylvia,arata tare bine.

Sylvia 1

23.02.2010, 23:04

Mie imi place f mult si asa si la gratar asa imi place ce se patrunde foare bine de aromele care le punem in apa, cimbru, dafin...

epurasha2bb 1

04.03.2010, 21:04

arata extraordinar, somonul e pestele meu preferat si eu tot asa il prepar cel mai des.La Doubletta cel mai mult.Si cu garnitura de orez se potriveste perfect, plecaciune, o reteta de exceptie.Acum as manca!

Sylvia 1

07.03.2010, 12:50

Revin sa va spun ca am vazut somon foarte frumos si in Ro, file era pe la 50 de lei kg si am vazut si cu 40 de lei cam asa este pretul si in Franta doar ca eu il gasesc si intreg la jumatate de pret,intreg nu am vazut inca in Ro dar va anunt daca vad

Oana 1

07.03.2010, 17:31

Sylvia, am vazut eu la Carrefour, dar era jumatate de somon facut file, deci acolo e si intreg.

madi_marin 1

07.03.2010, 17:41

eu am vazut chiar intreg la Real....

Sylvia 1

08.03.2010, 08:41

Oana probabil la Bucuresti unde e o fluctuatie de vanzari si mai mare ca si la Cluj au mai multe variante
Madi eu prefer sa il iau intreg cand pot si fac eu si file si inele de somon, parca sunt sigura ca e proaspat atunci

mena29 1

17.04.2010, 12:41

Ador pestele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de somon