Socata reteta bunicii

de Criss in Bauturi, 26 Mai 2015 | 9833 vizualizari

COMENTARII (13)

miki_a 1

26.05.2015, 08:08

Buna si racoritoare!

MotanLaOale 1

26.05.2015, 08:19

mirela0911 1

26.05.2015, 08:22

Buna, o sa fac si eu!

Gicuta 1

26.05.2015, 08:23

Aromata si foarte buna!

Criss 1

26.05.2015, 08:27

reisnaor_2006 1

26.05.2015, 09:12

superrrrrrrrrrr

Gherca Daniela 1

26.05.2015, 09:27

cea mai buna!

Andra_Constantinescu 1

26.05.2015, 11:20

Buuuuuna!

d_madisor 1

26.05.2015, 11:22

se pune si drojdie :jumatate de pliculet sau cat o nuca

Criss 1

26.05.2015, 18:17

Multumesc.

Criss 1

26.05.2015, 18:18

d_madisor, eu n-am pus niciodata drojdie si totusi a fermentat si s-a facut acidulata bine de tot. Cred ca se vad bulele in pahar. Flacoanele stateau sa explodeze, atat de acidulata e.

Rocsi 1

26.05.2015, 19:58

Maine fac si eu...Abia astept, pana atunci degust de la tine

Criss 1

27.05.2015, 10:13

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Socata, din flori uscate