Snitele din piept de pui

de AndreeaMaria in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2010 | 4749 vizualizari

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 12:50

Arata extraordinar de bine

Crista_Luca 1

11.12.2010, 12:58

sunt foarte bune!

Rocsi 1

11.12.2010, 13:01

astea de pui le consum si eu

Crista_Luca 1

11.12.2010, 13:08

rocsi ...eu numai astea de pui le pap

kamy 1

11.12.2010, 13:50

mancarea nr.1 pt mine 5f

Ina 1

11.12.2010, 13:53

Rocsi 1

11.12.2010, 14:04

cristina eu de altele nici nu am incercat sa fac...numai de pui am facut pana acum..desi am auzit ca si alea din muschi de porc sunt bune dar eu le prefer pe alea din pui

mamaieelena 1

11.12.2010, 16:41

bune bune

tanyapatap 1

11.12.2010, 16:48

RuxyRux 1

11.12.2010, 18:13

AndreeaMaria 1

11.12.2010, 19:56

si mie imi plac foarte mult multumesc pentru aprecieri

LUK 1

11.12.2010, 23:28

bune

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:08

bune bunutza

elena1988 1

08.02.2011, 10:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu orez