Sirop din flori de salcâm

de Panacris in Sirop / Compot, 12 Mai 2013 | 25883 vizualizari

COMENTARII (16)

Constelatialeu 1

12.05.2013, 21:37

diaconta 1

12.05.2013, 21:37

laura_n 1

12.05.2013, 21:38

bravoo, Cris!

Bya Ralu 1

12.05.2013, 21:46

ce harnica ai fost

Dana_Retetegg 1

12.05.2013, 21:47

MotanLaOale 1

12.05.2013, 21:47

adry88 1

12.05.2013, 21:50

Bunica 1

12.05.2013, 21:51

Furnicuta harnicuta!

Valclaudia 1

12.05.2013, 21:52

marianascarlat 1

12.05.2013, 22:02

Intre timp am mai cautat si eu pe net. Dar eu am putine flori. Totusi o sa-l incerc!

Lau 1

12.05.2013, 22:10

interesant

Rocsi 1

12.05.2013, 22:27

Vin la tine sa iau putin sirop ca m-ai facut curioasa

CookieMonster 1

12.05.2013, 23:07

Fain siopul acesta, merge bine cu o tuica tare

kukibella 1

13.05.2013, 08:24

_Alina_ 1

13.05.2013, 09:08

Trimite o sticluta si la Piatra Neamt. La noi n-au inflorit inca salcamii.

camelia75 1

13.05.2013, 09:21

Eu am sa fac cand imi va inflori salcamul din balcon!

Nici nu-ti imaginezi cum mor de pofta acum!!!Trebuie neaparat sa incerc si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de pere intregi