Sirop de soc (pentru iarnă)

de botcrina in Bauturi, 9 Iun 2012 | 33642 vizualizari

COMENTARII (13)

Panacris 1

09.06.2012, 09:32

Super delicios! Am facut si eu anul trecut Cu soc uscat de poate face??? Ca numai am proaspat, doar uscat pte ceai!

MotanLaOale 1

09.06.2012, 10:29

Mitinita 1

09.06.2012, 10:31

o sa caut si eu soc

_Alina_ 1

09.06.2012, 10:34

E foarte tare!
Maine ma duc la tara sa culeg floricele de soc sa fac si eu

Bya Ralu 1

09.06.2012, 10:49

Lau 1

09.06.2012, 15:15

foarte bun

botcrina 1

09.06.2012, 16:29

va multumesc pt. aprecieri tuturor

botcrina 1

09.06.2012, 16:30

cred ca se poate face si cu flori uscate, nu ar avea de ce sa nu se poata

Rocsi 1

09.06.2012, 20:01

Bun si iarna si vara

mamaieelena 1

09.06.2012, 20:39

super

Alinutza80 1

09.06.2012, 21:07

alinutzika 1

09.06.2012, 22:43

si eu am pus mult sticle de sirop anul trecut...

delia64 1

25.05.2014, 23:02

Maine fac si eu , am fost la tara si am adus soc !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii