Sirop de catina

de Panacris in Sirop / Compot, 8 Oct 2012 | 6693 vizualizari

COMENTARII (14)

Merisor 1

08.10.2012, 19:17

Bine tu, Cris, nu ma mai duc pana la Focsani, vin la Bucuresti ca e mai aproape

Panacris 1

08.10.2012, 19:17

Pai, vezi, Meri, intr/o ora ai ajuns,

RuxyRux 1

08.10.2012, 19:18

Imi place mult tot ce e sanatos...si asta e una din minunile naturii!

Rocsi 1

08.10.2012, 19:21

Foarte sanatos, dar tare nu imi place.Mi-a trimis mama prietenului anul trecut, am gustat si atat..

MotanLaOale 1

08.10.2012, 19:24

Bucataras Medi 1

08.10.2012, 19:27

Sanatate curata!

adry88 1

08.10.2012, 19:35

Lau 1

08.10.2012, 20:40

Cris2711 1

08.10.2012, 20:42

chiar ca un fruct minune

Cris2711 1

08.10.2012, 20:46

Sanddorn ii zice pe germana,am cautat acum,stiam denumirea dar nu stiam ca este vorba de catina

Bya Ralu 1

08.10.2012, 20:58

laura_n 1

08.10.2012, 21:30

excelenta!

Bunica 1

08.10.2012, 22:14

bun!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de catina cu miere