Silvoita in caldare

de mimmi in Dulceata / Gem, 17 Oct 2011 | 7469 vizualizari

COMENTARII (18)

Angelina_Elena 1

17.10.2011, 18:03

eu stiu ca se mai numeste si magiun ...oricare ar fi denumirea ei,este foarte buna

MIUTA 1

17.10.2011, 18:12

Imi place mult,are un gust unic imi aminteste de copilarie cand facea bunica mea
La noi i se spune"pcisalita de prune"

Ina 1

17.10.2011, 19:15

Ce inseamna prune bistrite?

diaconta 1

17.10.2011, 19:21

cea mai buna dintre toate
noi n-am avut prune bune anul asta
Ina,e un soi de prune care's foarte bune pentru dulceata sau compot

Ina 1

17.10.2011, 19:26

Ms.

iSyc 1

17.10.2011, 19:29

prunele bistrite sunt alea normale ... albastre si lunguietze. pe langa alea mai sunt corcoduse ( mici rotunde, galbene sau rosii ), ringlote ( oarecum rotunde dar forte mari), togocele ( se aseamana oarecum cu corcodusele doar ca sunt mai verzui decat galbene ). cam astea le stiu eu ... nu bag neaparat mana in foc

RuxyRux 1

17.10.2011, 19:31

Wow! Ce minunatie!

diaconta 1

17.10.2011, 19:46

Mircea,scoate mana din caldare ca te-am vazut

ela 1

17.10.2011, 19:47

ce le mai stie Mirciulica

Rocsi 1

17.10.2011, 19:50

e o grozavie .....facuta la cazan

mena29 1

17.10.2011, 19:55

Mmmmm...bun

adry88 1

17.10.2011, 21:15

foarte foarte bun

Anamaria7 1

17.10.2011, 21:26

ce biine arata!

La Ancuta 1

17.10.2011, 23:48

cea mai buna

LUK 1

18.10.2011, 15:53

super super

mimmi 1

19.10.2011, 17:36

La noi asa se spune silvoita ms msyc si diaconita pt explicatie

Bunica 1

19.10.2011, 18:01

La noi i se spune magiun de prune si. nu i se pune zahar Buna "mecanizarea"facuta de tata, dar parca era mai frumos sa stai langa foc....mai o glumita, mai o gogosica...

mimmi 1

22.10.2011, 20:57

Nici noi nu am vrut initial sa punem zahar dar prunele nu au fost prea dulci si iesea prea acrisoasa.
Oricum am stat langa ea pana a fost gata,am facut un gratarel,am baut un paharel de ceva si a trecut timpul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Silvoita de prune ( fara zahar )