Serpentelli cu legume si branza elvetiana

de Ela68 in Penne, 25 Mar 2014 | 5775 vizualizari

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.03.2014, 19:44

Arata bine

Bunica 1

25.03.2014, 19:47

Ce colorate bune!

Panacris 1

25.03.2014, 19:49

Urmează

Tabita _ 1

25.03.2014, 19:56

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 20:02

Imi place cum suna!

GeorgiaA 1

25.03.2014, 20:10

MotanLaOale 1

25.03.2014, 20:17

Corinuta 1

25.03.2014, 20:25

buuunnnn!

Sylvia 1

25.03.2014, 20:26

superb

simonacallas 1

25.03.2014, 20:37

Suna elegant si arata grozav

deyutzky 1

25.03.2014, 21:18

arata super!

RuxyRux 1

25.03.2014, 21:42

Extraordinare!

Ela68 1

25.03.2014, 22:28

Multumesc tuturor ! Pentru pastele astea, am lasat dieta la o parte, n-am rezistat

Cris2711 1

25.03.2014, 23:46

wow

anca_rm 1

26.03.2014, 08:54

ce bun , vreau si eu Ela

Ela68 1

26.03.2014, 09:41

anca, am facut putine, o s-o repet si eu cat de curand

MIUTA 1

26.03.2014, 12:45

laura_n 1

26.03.2014, 17:55

ce nebunie ai facut, Ela!

Ela68 1

26.03.2014, 19:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu ciuperci și sos Gouda