Scoverzi ca la Cervenia

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2014 | 29190 vizualizari

COMENTARII (23)

Bunica 1

29.08.2014, 23:01

Ah,ce bune sunt!

Ela68 1

29.08.2014, 23:07

fierbinti si pufoase si care ingrasa.........si ce daca

Cris2711 1

29.08.2014, 23:09

Woooow,la favo cu ea

T I M E A 1

29.08.2014, 23:11

simona72 1

29.08.2014, 23:19

Ce bine le feci tu Ela!! Parca sunt mai bune de la tine!!

Ela68 1

29.08.2014, 23:38

hai mai Simo, asa zic si eu de gaby

mihaelar63 1

30.08.2014, 00:49

Ce bune sunt scoverzile Dar si dulceata de smochine as incerca

Valclaudia 1

30.08.2014, 07:05

sa stii ca pe-astea le voi incerca si eu. Arata tare bine!

Merisor 1

30.08.2014, 07:25

Daaaa si in zona noastra se fac!

victoria47 1

30.08.2014, 07:44

Sibunica mea le fåcea si mama si le fac si eu . Sunt grozave .

- Andreea - 1

30.08.2014, 09:56

La noi le facea bunica si noi le mancam

Constelatialeu 1

30.08.2014, 10:12

robert_b 1

30.08.2014, 10:14

alilianaa 1

30.08.2014, 11:32

ce bine arata~

Bunica 1

30.08.2014, 16:21

Da ce bune sunt cu mujdei de usturoi!

babi5 1

30.08.2014, 18:04

Ce-mi plac

Panacris 1

30.08.2014, 23:23

Super bune cu brânză, mai ales. Eu le spun langoși

Rocsi 1

31.08.2014, 14:06

Super bune mai sunt!

MotanLaOale 1

31.08.2014, 17:40

liana_geicu 1

08.09.2014, 22:56

La Tiganesti le spunem "turte", eu le prefer cu branza, dsar sunt bune si cu gem. Dulceata de smochine e cea mai buna, preferata mea!

Ela68 1

09.09.2014, 09:05

o, Liana, esti din zona

IonelBonda71 1

02.07.2019, 06:24

Stimata Ela69
Nu este prea multa apa? Poate a-ti vrut sa scrieti 250-300ml.

Ela68 1

02.07.2019, 08:23

IonelBonda71, mie imi plac scoverzile moi si pufoase, nu trebuie sa iasa precum aluatul de paine. Probabil a intrat mai multa apa deoarece am folosit faina Grania, care este foarte fin macinata si necesita mai multa apa. Intotdeauna exista factori care influenteaza un aluat cu faina. Cand stim exact tipul de faina, atunci putem spune cu exactitate cantitatea de apa pe care trebuie sa o folosim, altfel, intervine si experienta. Daca vi se pare multa, puneti mai putina si adaugati ulterior pentru a obtine un aluat molcut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive scoverzi ca la Ralesti