Am o lista lunga, lunga de preparate pe care nu le-am facut niciodata si as vrea sa le incerc. Savarinele sunt pe lista. Ale tale arata foarte bine asa ca am sa incerc reteta asta ... cand le-o veni randul
Ma, un emoticon disperat, care transipra si ramane fara aer, care-si desface nodul de la cravata tremurand, care da repede pe gat un pahar cu apa, toate astea numai ca simte ca lesina de pofta, gasesc???
Uite, de "transiprata" ce sunt, nici nu mai vad tastatura bine si scriu prostii! Ia sa vezi ce misto face pe seara Bucataras de mine, ca iar am postat comentariu dupa comentariu, dupa comentariu...
Am facut savarinele Bine zici tu, mai bune ca la cofetarie Am avut ceva probleme cu ele ca s-au lipit de marginile de la forma de briose. Au iesit cam micute, dar gustul este excelent. In sirop am pus si o fiola de esenta de rom. Am facut doar 6, ca aveam doar 12 forme de briose. Restul de aluat l-am copt in forma de tarta si am facut un tortulet cu budinca de capsuni si frisca si l-am ornat cu capsuni. Am sa-l postez sa vedeti ce fain a iesit
Aoleu, ca tarziu mai raspund!!! Am calc. virusat si nu mai reusesc sa intru pe net, of, of, mai, mai! Ziua mea e tooooooocmai in noiembrie...eheeee, mor dupa savarine pana atunci!