Sarmalute in foi de vita

de Doralinda in Vita, 30 Noi 2012 | 4259 vizualizari

COMENTARII (30)

Bunica 1

30.11.2012, 22:39

La astea ai mesterit toata ziua?

Bunica 1

30.11.2012, 22:40

Maine iei si tzatziki?

Doralinda 1

30.11.2012, 22:46

Bunica, de ieri seara tot impachetez la sarmalute!!! S-a dus manichiura mea! Dar a meritat! Maine e opera de binefacere si le voi duce acolo impreuna cu tzatziki, si cu galaktoboureko(desert care il am postat) o sa postez poze maine ! Te pup

MotanLaOale 1

30.11.2012, 22:53

bune bune

jolygina 1

30.11.2012, 22:56

bravo

Doralinda 1

30.11.2012, 23:08

Motanel, jolygina, va multumesc!!!

MonaMimi 1

30.11.2012, 23:48

Dana_Retetegg 1

30.11.2012, 23:50

Doralinda 1

30.11.2012, 23:54

Mon, dana

ANNA_46 1

01.12.2012, 00:12

Super bine arata

Cris2711 1

01.12.2012, 00:37

ce mult imi placDora

Doralinda 1

01.12.2012, 01:09

Anna, multumesc mult! O seara placuta!

Doralinda 1

01.12.2012, 01:10

Cris, multumesc frumos si tie! Esti o dulce! O seara buna sa ai si un weekend placut!

Cris2711 1

01.12.2012, 01:11

pupiciacum chiar merg la somnic

Doralinda 1

01.12.2012, 01:15

Si eu ar cam trebui sa merg la nani! Somn usor!

- Andreea - 1

01.12.2012, 01:46

ce pofta mi-ai facut...

Mihaela11_jo 1

01.12.2012, 07:12

Delicioase( si cata munca!!!!!!!!!!!!)
Frunzele de vita proaspete doar se oparesc;am invatat de la localnice faptul ca frunzele de vita de la strugurii negrii sunt mai fragede si mai acrisoare;eu le fac si de post

http://www.bucataras.ro/retete/sarmalute-in-foi-de-vita-de-post-13625.html
sau cu carne de oaie

http://www.bucataras.ro/retete/sarmalute-in-foi-de-vita-cu-carne-de-oaie-20534.html

Socrul meu obisnuieste sa glumeasca( la invitatii la masa si noi facem sarmalute din 1-2kg de foi de vita):"ce mai este si mancarea asta la care rolezi foi de vita 2 ore si se mananca in 5 minute?"

mihaelar63 1

01.12.2012, 09:38

O , sunt preferatele mele . Imi plac si la gust si faptul ca se lucreaza mai usor cu frunzele de vita decat cu varza

Doralinda 1

01.12.2012, 10:14

Mihaela11, nu afacut niciodata, de post bunica mea facea, cred ca o sa ncerc si eu! intr-adevar? Nu stiam ca e diferenta intre frunzele de vita! Stii cat de nervoasa am fost aseara cand le-am facut! Ptr ca am avut 2 pachete de foi, si unul era atat de tare iar celalat foarte moi incat se rupeau!
Asa e, iti ia atat de mult sa le faci si le mananci in 5 min! Asa mai rade sotul de mine!

Doralinda 1

01.12.2012, 10:15

Mihaelan63 si ale sotului meu!

Doralinda 1

01.12.2012, 10:16

Andreae.... Te invit la masa!

Rocsi 1

01.12.2012, 10:58

Super bune

Lau 1

01.12.2012, 14:04

laura_n 1

01.12.2012, 14:36

ce pofta imi este! parca le simt mirosul

Sim0na 1

01.12.2012, 15:09

Tare mult imi plac!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu carne de vitel si legume