Sarmalute in dovleac

de madi_marin in Porc, 10 Oct 2010 | 9588 vizualizari

COMENTARII (65)

Rocsi 1

10.10.2010, 18:07

minunate ..rumene si cred k delicioase....la mai multe retete minunate

nadina73 1

10.10.2010, 18:09

Felicitari pentru reteta cu numaru 200super bune trebuie sa fie ,nu am incercat pana acumasuper 5 f

madi_marin 1

10.10.2010, 18:13

fetele....multumesc....

kamy 1

10.10.2010, 18:14

super idee...bv 5f

madi_marin 1

10.10.2010, 18:14

Nadina.....pana sa te ajung....mai am de lucru.... noroc ca imi place.....

nadina73 1

10.10.2010, 18:19

madi esti grozava imi plac retetele taledar probabil nu ai timp suficient pt a posta,in schimb eu daca nu lucrez decat la mine in bucatariefelicitari

madi_marin 1

10.10.2010, 18:23

Nadina....multumesc mult....ma bucur din suflet ca iti place ce fac..... asa e....timp nu prea am cat as vrea pentru bucatarit....

La Ancuta 1

10.10.2010, 18:24

Super reteta. Felicitari pentru cele 200 de retete si la cat mai multe

madi_marin 1

10.10.2010, 18:25

postavaru....multumesc

gaby_duceag 1

10.10.2010, 18:41

minunat, madi. n-am papat niciodata preparate asa. arata de nota 10. si avatarul

madi_marin 1

10.10.2010, 18:44

Gaby...si la mine e premiera asta cu dovleacul, de mult aveam eu ideea in cap dar nu venise momentul.... avatarul....e cam plinut....

gaby_duceag 1

10.10.2010, 18:46

nu, e foarte frumos

madi_marin 1

10.10.2010, 18:48

multumesc.....

Dana Cristea - pusikmea 1

10.10.2010, 19:40

felicitari, la cat mai multe retete, foarte faina ideea!

adasev12 1

10.10.2010, 19:41

interesant mod de coacere a sarmalelor
ai zis ca-l pui direct pe plita...adica pe aragaz? sau in cuptor?

adasev12 1

10.10.2010, 19:42

am revenit cu furcile

madi_marin 1

10.10.2010, 19:44

pusikmea....multumesc....

madi_marin 1

10.10.2010, 19:45

adasev...l-am pus in cuptor, dar nu pe gratar, ci direct pe plita, jos....

madi_marin 1

10.10.2010, 19:45

multumesc pentru furculite....

adasev12 1

10.10.2010, 20:03

aha, am inteles...multumesc de precizare

madi_marin 1

10.10.2010, 20:05

adasev....cu placere....

Bucataras Medi 1

10.10.2010, 20:46

la cat de bine arata si ce pofta mi-ai facut chiar ca asi da o fuga pana la tine...............felicitari si la cat mai multe retete!................

lacrimioara 1

10.10.2010, 21:01

felicitari interesanta reteta si de harnicie nu mai zic ai fost mai mult decat harnica si daca le faci si cu placere iti ies de minune

Miha 1

11.10.2010, 00:24

Madi, felicitari pentru 200. La cat mai multe.

lia maria 1

11.10.2010, 11:06

Felicitari ! draga medi 200 retete postate cat despre aceste sarmalutece bune tre sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porc Orezat