Sarmalute din porc cu curcan

de epurasha2bb in Porc, 12 Iul 2010 | 4566 vizualizari

COMENTARII (11)

madi_marin 1

12.07.2010, 16:52

la cat de mult imi plac sarmalutele.... nu pot sa mai spun nimic....

vero_closca 1

12.07.2010, 17:04

mamaaaaaaaa-mamaaaaaaaaa cum arata! cred ca sunt delicioase! las 5 furculite si felicitari pt prezentare!

lia maria 1

12.07.2010, 17:31

foarte frumos prezentate si sunt convinsa ca sunt tare bune

epurasha2bb 1

12.07.2010, 17:54

multumesc fetelor!

Rocsi 1

12.07.2010, 18:50

mama ce bine arata

Corinuta 1

12.07.2010, 19:09

Bun, bun!

epurasha2bb 1

12.07.2010, 19:35

multumesc fetelor!

Bucataras Medi 1

12.07.2010, 22:22

am intrat dar plec repede ca nu mai pot de pofta............cat de bine arata si ce delicioase trebuie sa fie................nu am facut niciodata aceasta combinatie de carne dar este o idee care-mi surade...........5 furcu ,epu........hai ca ies , ca nu se mai poate sta aici..................

gaby_duceag 1

14.07.2010, 19:13

po' sa vin acu'?

ela 1

19.07.2010, 19:19

vin si eu,cu gaby....

elena1988 1

22.03.2011, 18:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic