Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan

de Oana in Curcan, 13 Apr 2010 | 9700 vizualizari

COMENTARII (21)

gospodinadecriza 1

13.04.2010, 17:48

Hai, mai, Oanaaa!
Ce frumos le-ai asezat in vas! Zici ca ai masurat cu rigla!

ela 1

13.04.2010, 17:52

aia mici si verzi sunt bebelusi de ozn?tare bine arata,numai buni de mancat

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 17:52

nu am mancat niciodata, arata f f bn

madi_marin 1

13.04.2010, 17:53

foarte frumoase sarmalutele.....si cred ca sunt si foarte bune, desi nu am gustat niciodata facute in frunze de stevie..... ai 5 furculite de la mine si mai vin eu cu una cu care sa dau iama in oala ta........pe care o si spal apoi....ce sa fac

Oana 1

13.04.2010, 18:05

Ce ma bucur ca va plac! mama ne facea destul de des, primavara, sunt asa de buneeeee mai ales fierte in bors! stevia se topeste in gura! eu le prefer pe-astea decat in foi de vita. Sa le incercati!

silvi0ara 1

13.04.2010, 18:07

Ce bunatate,azi am luat si eu stevie,maine fac si eu sarmalute.

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 18:08

mai, am si eu o intrebare, la stevie i se mai spune si dragavei?sau incurc eu borcanelevr si eu sa le fac, m-ai convins oana, nici mie nu-mi plac f tare alea in foi de vita

epurasha2bb 1

13.04.2010, 18:21

eu am mancat si sunt delicioase!mi-ai facut o pofta Oana! si tocmai am gatit azi dragaveiul ca faceam si eu !

Oana 1

13.04.2010, 18:22

Eu nu stiu decat denumirea de stevie

Rocsi 1

13.04.2010, 18:28

arata bine...nu am mancat niciodata cu stevie..eu sunt fan varza

Oana 1

13.04.2010, 18:30

Rocsi, pai si eu Dar astea sunt de primavara, sunt light

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 18:31

eee, deci ii zice si dragavei, sunt din zona olteniei si eu si asa se zice pe acolo, mariana stie

Miha 1

13.04.2010, 18:33

Nici eu n-am facut in stevie, dar arata bineeee...

ramo_cata 1

14.04.2010, 00:05

nici eu n-am facut in stevie..dar arata suuupeeerr bine

nadina73 1

14.04.2010, 00:46

super oana arat grozav 5 furculite felicitari

mihaelar63 1

14.04.2010, 07:50

mi s-a oprit respiratia mai ales cand am vazut si cum sedeau frumos , perfect aranjate in vas

gaby_duceag 1

14.04.2010, 08:16

si noi facem des,preferatele cezaruluiin frunze de stevie.fac uneori in acelasi vas,amestecate cu cele cu varza,dar le las pe astea deasupra,ca fierb mai repede.minunate!bravo onut,trebuie sa le execut zilele astea ca prea mi-ai facut pofta

ANCA 1

14.04.2010, 09:46

oh, ce pofta mi-ai facut, sunt gustoase tare!!

Oana 1

14.04.2010, 20:51

Multumesc, multumesc, ma bucur ca va plac!!

Sylvia 1

16.04.2010, 10:08

Oana acum vazand pozele tale mi-am dat seama ca am vazut stevie la un mag bio de aici si o sa iau sa fac si eu salvez reteta ta si o testez excelent arata , felicitari .

Oana 1

16.04.2010, 10:52

Multam, Silvya Pe-aici stii ca gasesti in toate gradinile, pe langa toate gardurile A mea e de la piata , deci tot bio

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii