Sarmale de post cu orez si ciuperci

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 11 Mar 2012 | 14574 vizualizari

COMENTARII (20)

Panacris 1

11.03.2012, 15:13

Super! A mai ramas si ptr mine una mititica?

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 15:14

Pai am facut o ditai oala sa ajunga la toata lumea

Panacris 1

11.03.2012, 15:18

Mersik!

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 15:28

Bya Ralu 1

11.03.2012, 15:41

hmmm ce bunatate!!!!!!!

Rocsi 1

11.03.2012, 15:55

Cele mai bune sarmale din punctul meu de vedere!!

Lau 1

11.03.2012, 16:32

bune

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 17:21

merci mult
sunt ff bune si sarmalele de post

MotanLaOale 1

11.03.2012, 17:58

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 18:02

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:13

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 19:34

MIUTA 1

11.03.2012, 19:51

Super bune

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 20:03

merci

Laly 1

11.03.2012, 21:25

Vin la masa

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 23:54

te astept

mamaieelena 1

12.03.2012, 10:13

buneee

Dana_Retetegg 1

12.03.2012, 12:07

Zamfira 1

30.03.2012, 22:36

e ceva...nu am cunvinte....este una din preferatele mele, felicitari pentru postarea retetei!!!

Dana_Retetegg 1

02.04.2012, 21:33

merci mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci