Sarmale cu fasole boabe(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 9176 vizualizari

COMENTARII (16)

raluxas 1

20.11.2010, 22:14

interesant, nu am mai auzit/vazut

onuta 1

20.11.2010, 23:06

bine arata

ionix 1

20.11.2010, 23:09

nici eu n-am mai auzit... arata bine

Corinuta 1

21.11.2010, 01:18

foarte interesant!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.11.2010, 09:15

wow ce combinatie, super!!!trebuie sa incerc si eu reteta, felicitari!!!!

Anamaria7 1

21.11.2010, 10:13

o idee geniala

Pasiune pentru bucatarie 1

21.11.2010, 10:32

fetelor va spun ca sunt foarte bune,reteta am vazut-o intr-o revista si nu imi pare rau ca am incercat

epurasha2bb 1

21.11.2010, 10:50

inedita combinatia! si arata delicios!

silvi0ara 1

21.11.2010, 11:51

Interesant si arata tare bine.

La Ancuta 1

21.11.2010, 15:24

foarte faine, nu am mai vazut.

Gouda 1

21.11.2010, 22:40

wow

mihaelar63 1

21.11.2010, 23:42

5 furculite cu felicitari

MotanLaOale 1

22.11.2010, 11:38

nu am mai auzit dar trebuie sa fie bun imbina doua favorite fasolea si sarmalele

lia maria 1

22.11.2010, 12:31

bravo bitzacat traiesti tot inveti

Pasiune pentru bucatarie 1

22.11.2010, 13:48

asa e lia

Oana 1

22.11.2010, 14:39

Interesant! Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu vinete si fasole rosie