Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de nadea68 in Porc, 29 Dec 2013 | 2972 vizualizari
Bunica 1
Ce bune sunt cu smantana!
babi5 1
diaconta 1
exact asta mananc acum
nadea68 1
dia si noi!!
Bya Ralu 1
bune
MotanLaOale 1
Panacris 1
Am mai văzut zilele astea rețete de sarmale, unde se pune bulion în amestecul de carne Interesant!
Cristina si eu am pus pentru prima data suc de rosii mai concentrat si mi-a placut mult..au iesit gustoase
Cristina,sucul de rosii in compozitie le face mai pufoase si mai gustoase,se imbiba mai bine in carne
dia asa e,ca inainte imi ieseau mai uscate...o sa folosesc reteta asta de acum incolo
Dia, eu la mama am învățat să fac sarmalele albe, adică doar cu ceva boia, fără bulion Și fierte pe aragaz nu la cuptor Acum, aici în Regat , am făcut combinație, jumate pe aragaz jumate la cuptor în vasul roman sau în dovleac
asa e bine,in bucatarie se si experimenteaza nu?
Cristina,nu se compara la gust cele fierte pe aragaz cu cele fierte in oala de lut la cuptor
Cris2711 1
- Andreea - 1
Geanina87 1
tanyapatap 1
Rocsi 1
O sarmaluta calda servesc oricand
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:33
ieri la 16:03
ieri la 12:08
pe 21.11 la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!