Saratele

de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2010 | 7783 vizualizari

COMENTARII (6)

Teo 1

05.01.2010, 22:08

pt.ca toate sa iasa de aceeasi grosime eu le dau prin masina de tocat care, are o forma rotunda si ies asa ca niste creioane.

ionix 1

06.01.2010, 09:48

aaaaaahhh, nu m-am gandit sa folosesc masina de tocat... mi-am adus aminte ca si a mea are vreo 2 sau 3 forme n-am stiut pt ce sunt dar acum stiu mersic de idee Teo...

liana_geicu 1

06.01.2010, 09:56

Hmm, ce imi plac saratelele si nu am mai mancat de mult, arata bine!

ionix 1

06.01.2010, 10:02

eu nu mai am, s-au mancat foarte repede... mersic Liana

Teo 1

06.01.2010, 21:48

cand intindeam foia ieseau si mai groase si mai subtiri ,dar prin forma toate sunt egale ,apar ca niste ''creionase''

nadina73 1

04.10.2010, 01:30

super 5f si aici gata ma duc din curtea ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]