Saramura de pastrav

de Sylvia in Pastrav, 18 Dec 2010 | 32766 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

18.12.2010, 14:33

ups. silvia , fara poza?
ce se intampla, silvia, nu ai putut incarca sau o pui mai tarziu?

LUK 1

18.12.2010, 15:01

cu sau fara poza..sigur e o mancare gustoasa! 5

Sylvia 1

18.12.2010, 15:52

Dragele mele de asta nu am postat in ultima vreme pentru ca un net super dubios nu reusesc sa pun poze, nu reussesc sa intru pe blogul meu5care totusi merge ) ...culmea. Telefonul care e tot prin internet se blocheaza cica "din cauza vremii" a nins vreo 10 cm . Azi nu a circulat nici un bus in oras tot din cauza asta casa va faceti o idee depre cum resimt francezii din zonele unde nu sunt obisnuiti cu zapada iarna

tanyapatap 1

18.12.2010, 16:05

RuxyRux 1

18.12.2010, 16:35

Facuta de tine= MINUNATA!!!

giuliana 1

18.12.2010, 17:14

buna

Rocsi 1

18.12.2010, 21:06

pastrav a luat si mama sa fac pentru maine ce e ultima zi din post in care se mananca peste

Sylvia 1

18.12.2010, 21:07

Multumesc fetelor sa vedeti ce poze frumoase am pe cand reusesc sa le pun

Sylvia 1

18.12.2010, 21:20

Rocsi eu una sa m-am saturat de peste cred ca nu mai mananc o vreme , am facut azi o ciorba lipoveneasa de peste si abia am putut manca o jumate de farfurie simteam ca am ajuns la saturatie .

Rocsi 1

18.12.2010, 22:45

si mama la fel...a zis ca are peste pana in gat

nadina73 1

18.12.2010, 22:55

cred ca e nebunie nu alta

ionix 1

19.12.2010, 14:09

reţeta sună bine... aştept să văd şi pozele... sigur arată suuuuuuper... ca de obicei!

Bucataras Medi 1

19.12.2010, 14:55

mie nu-mi trebuie poze ca sa mananc, stiu ca arata bine si ca este si tare bun................

zaharia_mihaela2005 1

19.12.2010, 18:01

MotanLaOale 1

20.12.2010, 09:30

Sylvia 1

22.12.2010, 11:34

Multumesc de laude am reusit cu pozele

MIUTA 1

26.12.2010, 22:16

Foarte bun

clauss 1

27.03.2011, 23:09

nu exista cuvinte care sa exprime cat de bun este.........
o reteta excelenta, va recomand tuturor silvia esti taaaaare

Sylvia 1

03.04.2011, 21:49

Miuta, multumesc de laude

Sylvia 1

03.04.2011, 21:51

Clauss ma bucur tare ca ti-a placut reteta si multumesc mult de laude, imi face placere cand cineva testeaza o reteta si e multumit

clauss 1

02.06.2011, 22:33

astazi voi prepara din nou pastrav. multumim pentru super-reteta

symo 1

06.04.2012, 22:33

adevarat,pozele arata super,ai talent si cred ca si pasiunea ta este mare pt gatit.ce parere ai de concursul :MasterChef??

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume la cuptor