Saramura de caras

de nico15 in Crap / Caras, 13 Noi 2010 | 13425 vizualizari

COMENTARII (12)

Laly 1

13.11.2010, 23:44

Vin si eu la o portie

La Ancuta 1

14.11.2010, 00:15

Ina 1

14.11.2010, 07:56

divainbucatarie 1

14.11.2010, 10:13

nadina73 1

14.11.2010, 10:47

la favo5f

silvi0ara 1

14.11.2010, 11:50

Tu sti ca nu ma omor cu pestele,dar nu pot sa nu recunosc ca arata tare apetisant.

mamaieelena 1

14.11.2010, 17:29

si mie imi place saramura de peste asta arata f bine si cred ca-i delicioasa

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 18:40

ce-mi place............

Irina 1

14.11.2010, 21:55

Ce culori frumoase!

nico15 1

15.11.2010, 05:27

Sunteti invitatele meleeeeeeeeeeeeee

vanilla 1

15.11.2010, 12:14

5 furcu!!!

pompierulpescar 1

26.08.2011, 18:10

Excelent. Daca imi permiteti: se poate pune si adrei gras copt in zeama. Pestele se da in cateva clocote si ......se serveste a doua zi. Este excelent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste olteneasca