Clau , te-ai pus pe bucatarit again ? mda , esti cu bateriile full
Sa inteleg ca esti cam greu de satisfacut ? ptiu , de vorba proasta , in zi de asa mare sarbatoare
ianculubita chiar asa,multa culoare si am pus toate ingredientele care-mi plac abia astept sa le mananc
da,gogonelele sunt verzi,asa si trebuie ca sa nu se inmoaie
Te rog sa-mi spui daca ai pus sare din aceasta din comert cu Iod.Eu am avut,dar mi s-a terminat ,sare grunjosa simpla.Nu am pus inca nimic la borcan,pt.ca nu mai gasesc,iar cu asta mi-e frica sa pun, sa nu se strice.Stie cineva?Ati pus?Multumesc.
Rodicamaria,pentru muraturi folosim doar sare grunjoasa pentru muraturi.Ultima data am gasit la Cora ,dar la saculet de 5 kg
nu punem cu altfel de sare pentru ca nu cred ca stau.Asa am patit si cu otetul din alcool acum vreo doi ani,am stricat bunatate de muraturi
eu zic sa te interesezi unde gasesti sare grunjoasa,mai gaseam si la vechile aprozare unde mai exista
cam asa am facut si eu anul trecut,dar am dat gres,cred ca nu am reusit sa scot toate bulele...si parca nu era cu otet ar trebui sa incerc si varianta ta
Miti,eu asa am pus si anul asta si e foarte ok.
Un pic ma cam enerveaza sa aleg boabele de piper din ea,dar asta sa fie tot baiul ))
Imi place ca poti sa pui ce si in ce proportie vrei in ea.