Salata de vinete cu maioneza

de RODIMUR in Salate, 13 Mai 2017 | 3779 vizualizari

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

13.05.2017, 21:19

RODIMUR 1

13.05.2017, 21:26

Mulțumesc, Motănel, pentru susținere!

mihaelar63 1

13.05.2017, 21:44

Buna!!! Si eu pun usturoi , mai putina maioneza

RODIMUR 1

13.05.2017, 22:06

Așa-i că e mai bună cu usturoi? Mie mi se pare că are un gust aparte... Eu pun întotdeauna maioneză, decât să pun ulei pur și simplu, pentru că e mai fină... Dar știu multe persoane care o fac simplă, cu ceapă și ulei... Gusturile diferă și nu se discută! Oricum, mă bucur că iarăși avem un punct comun!

mirela0911 1

13.05.2017, 23:24

Si eu fac cu maioneza, fara usturoi!

RODIMUR 1

13.05.2017, 23:37

Bine, Mirela! Mai urmează să încerci într-o zi cu usturoi, să vezi dacă-ți place. Nu-i obligatoriu, doar dacă ești curioasă și dacă-ți place usturoiul...

miki_a 1

14.05.2017, 09:38

Delicioasă!

Ina 1

15.05.2017, 07:59

Rar fac cu maioneza, pentru ca mi se par mai grele pentru fiere, dar imi plac In schimb, nu prea-mi plac cu usturoi pentru ca le schimba complet gustul

RODIMUR 1

15.05.2017, 08:13

Da, așa este, cine are probleme cu ficatul, are și multe restricții... Eu numai în post prepar vinetele fără maioneză, dar mi se par cam aspre, uneori chiar amare, sau iuți. De aceea cred că maioneza le face mai fine. Iar usturoiul în cantitate mică, nu acoperă gustul vinetelor. Tot așa putem spune că și ceapa le acoperă gustul, mai ales că se pune în cantitate mai mare decât un cățel de usturoi. Oare există persoane care le prepară simple, fără ceapă, usturoi sau maioneză? Și ce gust au, numai cu sare și ulei? Sau chiar și fără ulei? Cred că sunt fade, dar e de încercat, ca să ne lămurim...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu piept de pui si ciuperci