Salată de vinete cu dovlecei

de Dana_Retetegg in Salate, 9 Iul 2011 | 4682 vizualizari

COMENTARII (18)

mihaelaM 1

09.07.2011, 14:42

adry88 1

09.07.2011, 15:08

Sidy 1

09.07.2011, 15:23

Asa dupa cum ti-am mai spus si la tine pe blog e o salata taaaare gustoasa pe care am facut-o si eu dar...invers.Dovlecei cu vinete !

Dana_Retetegg 1

09.07.2011, 16:01

Multumesc mult!

Lau 1

09.07.2011, 16:59

nu am incercat

Rocsi 1

09.07.2011, 18:04

o prezentare foarte frumoasa

Dana_Retetegg 1

09.07.2011, 18:39

merci

diaconta 1

09.07.2011, 20:34

imi place

Dana_Retetegg 1

09.07.2011, 22:02

multumesc

LicutaMarin 1

09.07.2011, 22:41

MotanLaOale 1

09.07.2011, 23:23

Dana_Retetegg 1

10.07.2011, 13:53

multumesc

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 14:01

Imi place combinatia...................

Dana_Retetegg 1

10.07.2011, 16:27

medi

marcela1979 1

11.07.2011, 20:14

place si mie

divainbucatarie 1

13.07.2011, 10:36

mihaelar63 1

24.11.2011, 15:20

Delicos si eu folosesc combinatiunea

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 16:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bratara de Rubin