Salata de somon crud si castraveti

de Cristi Roman in Somon, 9 Mai 2011 | 9403 vizualizari

COMENTARII (32)

alldaycooking 1

09.05.2011, 07:41

Foarte interesanta reteta!

Ina 1

09.05.2011, 08:43

Ah, ca buna o fi

mamaieelena 1

09.05.2011, 09:03

deosebit de bun si apetisant

divainbucatarie 1

09.05.2011, 09:05

lia maria 1

09.05.2011, 09:07

ce bunaciune

RuxyRux 1

09.05.2011, 10:03

Arata senzational...eu peste crud nu servesc insa sigur am sa o probez cu somon afumat, sper ca nu ai nimic impotriva

Lau 1

09.05.2011, 10:07

arata super

PapaBun 1

09.05.2011, 10:12

@alldaycooking - multumesc mult
@cristiana_dana - da, sincer si mie imi pllace cum arata . multumesc mult!
@Ina - pai sa o incerci, a vezi ce buna e , multumesc!
@mamaiaelena - multumesc mult de tot
@divainbucatarie - multumesc mult de tot
@lia - , multumesc!
@RuxyRux - ce sa am impotriva . , doar ca somonul afumat are deja un gust puternic infuzat in el, asa ca vei avea la final in cazul tau o salata cu un gust diferit fata de cea cu somon crud.
@sufletista - multumesc mult !

RuxyRux 1

09.05.2011, 10:13

atunci tras putin la gratar imi permiti?

PapaBun 1

09.05.2011, 10:29

De ce nu ai curaj si nu mergi pe mana mea ? Adica sa incerci asa, sa vezi cum se "gateste" somonul, nu vei avea deloc senzatia ca mananci carne cruda.

Mitinita 1

09.05.2011, 10:43

m-a dus gandul direct la sashimi

aziz 1

09.05.2011, 10:54

mai arata bine dar eu ...nu pap peste mai mult decit tonul din cutie in olei de masline ,l-e mai fac alor mei pe gratar dar greu ma impac si cu mirosul

Corinuta 1

09.05.2011, 11:00

buna tre sa fie!

Cris2711 1

09.05.2011, 11:10

o senzatie culinara de exceptie

MIUTA 1

09.05.2011, 11:29

mihaelaM 1

09.05.2011, 11:41

mmmmmmmmm cat de bine arata si nu mai zic de gust

Sylvia 1

09.05.2011, 11:48

Tare intersanta reteta, trebuie sa iti urmez sfatul si sa merg si eu pe ghimbir proaspat , il prefer mereu pe cel pudra mi se pare mai subtil in arome si mai omogen ca si textura aromatica dar o sa merg pe mana ta .

MotanLaOale 1

09.05.2011, 12:03

PapaBun 1

09.05.2011, 12:23

@Sylvia - da, chiar te rog sa folosesti ghimbir proaspat, cumpara o bucata mica, taie cat ai nevoie, curata-l de coaja, toaca-l marunt (ca pe usturoi), lasa-l sa stea liber 3-4 minute, apoi foloseste-l la ce ai nevoie.
Da, praful e mai subtil, insa la genul asta de salata merge din plin o aroma putin mai "nesubtila"

gaby_duceag 1

09.05.2011, 12:24

Ce mai faci, Cristi?
mancare?

PapaBun 1

09.05.2011, 13:57

Da da, mancare .

gaby_duceag 1

09.05.2011, 14:05

hai sa-ti dau ceva fain
sh-apoi sa fac si io ceva trebusoara)ca numa' muzica si hlizeala am prestat azi
http://www.youtube.com/watch?v=MkFQHScyti0&feature=related

La Ancuta 1

09.05.2011, 15:23

foarte interesanta reteta. Eu m-as risca sa incerc

adry88 1

09.05.2011, 15:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de cartofi noi