Salata de iarna Cris

de nico15 in Conserve, 5 Noi 2010 | 10978 vizualizari

COMENTARII (13)

Miha 1

05.11.2010, 19:59

Bine ai venit Nico!

nico15 1

05.11.2010, 21:07

Multumesc foarte mult pentru primire

silvi0ara 1

05.11.2010, 22:56

Buna salata asa a ta.

nico15 1

06.11.2010, 07:51

dA, BINENTELES, VEZI sILVIOARA AM REUSIT HAHAHAHA

Sidy 1

06.11.2010, 08:08

Nico inca una din bunatatile tele cu care ne rasfeti
Tare as vrea sa o si...degust Ai de la mine 5 furcute

giuliana 1

06.11.2010, 08:11

arata bine 5 fur

nico15 1

07.11.2010, 08:02

multumesccccccccccccccccc, mai am de atasat dar deja am obosit, hahaha

epurasha2bb 1

08.11.2010, 09:48

cred cae foarte gustoasa!5f!

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 13:09

bine ai venit si aici draga mea nico.......................

vanilla 1

09.11.2010, 16:32

5 FURCU SI FAV DE LA MINE!

nico15 1

09.11.2010, 22:03

Multumesc mult de primire si de furculiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

grasu64 1

27.10.2011, 13:58

4 borcane de mustar a cate 800g?

nico15 1

27.10.2011, 18:35

In total cantitatea de mustar este de aproximativ 800 de grame, sper ca m-am facut inteleasa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Adjica picanta (3)