Salam de biscuiti reteta

de vero_closca in Prajituri, 30 Mar 2010 | 20003 vizualizari

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.03.2010, 11:04

Teo 1

30.03.2010, 12:15

adevarat salam!

nadina73 1

30.03.2010, 20:05

foarte bun

Oana 1

30.03.2010, 20:29

Nutelistul 1

11.04.2010, 00:29

Foarte bun, insa puteai folosi un pachet de Unt in loc de Margarina care este total toxica pentru organism, in plus riscul de ingrasare este mult mai mare din aceasta cauza.
Acelas gust super il va avea si cu Unt.

vero_closca 1

11.04.2010, 12:14

o sa incerc si cu unt...dar in post???

crss2099 1

07.11.2010, 01:31

COSMAR DE RETETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am facut aceasta reteta si compozitia era ffff uscata si sfaramicioasa, de fapt nu se putea lega deloc. De aceea am mai pus inca o cana de lapte caldut si apoi inca o cana; in total am pus 3 cani de lapte in loc de 1. Rezultatul final este ceva extrem de uscacios si deloc dulce. O porcarie de reteta, tare sunt curioasa cum a putut sa iasa buna altora. In plus ati uitat sa spuneti unde se pune faina (in lapte sau in direct in compozitie).

vero_closca 1

17.11.2010, 10:16

care faina,crss2099???????????????? ce reteta ai pregatit tu? mai incearca o data si o sa iasa bine...toti rautaciosii intra pe bucataras si comenteaza...in ce se transforma acest minunat loc???

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu lamaie