Rulouri din pulpa de pui

de nico15 in Pui, 26 Mar 2011 | 4697 vizualizari

COMENTARII (16)

alinutza1983 1

26.03.2011, 21:47

arata apetisant!

deyutzky 1

26.03.2011, 21:48

bun bun

elena1988 1

26.03.2011, 21:51

arata foarte bine

diaconta 1

26.03.2011, 21:55

wowwwww Nico ce prezentare

Mitinita 1

26.03.2011, 21:56

e ca un sushi cu carne ce interesant e sosul

luminita20_2006 1

26.03.2011, 21:57

cat de bine arata

Rocsi 1

26.03.2011, 22:17

yamii

RuxyRux 1

26.03.2011, 22:18

Chiar ff interesant

nico15 1

26.03.2011, 22:23

Dragelor va multumesc din suflet, Pofta Buna.

MotanLaOale 1

26.03.2011, 22:53

mirela0911 1

26.03.2011, 23:11

LUK 1

27.03.2011, 15:35

foarte bine arata..nu mai zic nimic de gust

Lau 1

27.03.2011, 17:31

delicioasa

Anamaria7 1

28.03.2011, 19:30

pfoai ce bine arata

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:17

super bine arata

babi5 1

16.12.2014, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu ierburi aromatice