Rulouri de salam cu Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2013 | 3848 vizualizari

COMENTARII (16)

nilgun 1

08.09.2013, 18:59

frumos

Bunica 1

08.09.2013, 19:00

Mai,mai ce platou frumos si gustos ai pregatit!

Constelatialeu 1

08.09.2013, 19:09

Ai dai iama in ceva finul asta,nu-l slabesti deloc...

Valclaudia 1

08.09.2013, 19:11

pai de ce sa-l slabesc,Cleme? Vrei sa dea faliment???

MotanLaOale 1

08.09.2013, 19:24

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 19:29

Ce bune sunt!

Corinuta 1

08.09.2013, 19:43

Bya Ralu 1

08.09.2013, 20:08

bune

Micutza Luana 1

08.09.2013, 20:08

Panacris 1

08.09.2013, 20:20

Numai mă întreb cum o fi salamul ăla umed

Valclaudia 1

08.09.2013, 20:30

nu stiam cum sa-i spun,.... mai usor de rulat decat cel uscat!

Rocsi 1

08.09.2013, 20:37

Sunt foarte potrivite pentru un platou cu gustari

nadea68 1

08.09.2013, 21:52

Lia_ 1

08.09.2013, 21:57

esti specialista in aluaturi si salate dar vad ca nu numai

karla 1

08.09.2013, 22:06

simona72 1

08.09.2013, 23:02

Vin dimineata la un mic dejun copios!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Insule de ciuperci cu Miez de Lapte