Rulada din pulpe dezosate

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 49478 vizualizari

COMENTARII (24)

simona72 1

23.03.2013, 07:31

Arata f bine!!

madi_marin 1

23.03.2013, 09:01

E suuper rulada! Am salvat si eu reteta... Sa stapanesti sanatoasa noul aparat de fotografiat si sa faci si de acum inainte numai bunatati, asa cum ne-ai obisnuit!

Rocsi 1

23.03.2013, 10:19

Wawww ce minunatie

Dea_Dea 1

23.03.2013, 10:25

Ce demential arata!!

deyutzky 1

23.03.2013, 10:54

minunata!!!!!

CarmenBlue 1

23.03.2013, 11:13

arata extrem de gustos

Anett 1

23.03.2013, 12:02

super!

Lau 1

23.03.2013, 12:54

Geanina87 1

23.03.2013, 13:24

excelenta

MotanLaOale 1

23.03.2013, 14:15

Angelica 1

23.03.2013, 15:45

O mama!!!e misto tare rulada asta!Frumoasa prezentare Vio!

Lorenutza 1

23.03.2013, 17:44

aceasta reteta am vazut-o pe site-ul La Lena.ro doar ca ea a intitulat-o toba nu rulada.

dakris 1

23.03.2013, 21:43

Arata foarte bine...toba. Rulada e ... rulata, caci de aici ii vine si numele!

vio_dreams 1

24.03.2013, 15:25

Lorenutza, e chiar reteta ei,de acolo m-am inspirat, pe blogul meu am pus link catre ea, aici insa nu cred ca imi este permis sa pun link catre alte site-uri.

vio_dreams 1

24.03.2013, 15:28

Ma bucur ca v-a placutm toba, rulada, sau ce o mai fi. Eu am preferat rulada din considerente ... "comerciale", ca sa zic asa.

adry88 1

24.03.2013, 15:35

Alina26 1

04.04.2013, 17:16

tare buna trebuie sa fiee...!!!!!!

lauradinu 1

10.10.2013, 13:23

super idee,daca s eumfla punga in cuptor nu tra sa o gaurim putin???

ramonarrusu05 1

10.10.2013, 16:59

Eu am facut-o pe bain-marie la foc mic,neadaugand apa,ci in sucul propriu.A iesit o bunatate.

babi5 1

10.10.2013, 20:41

moi_miruna 1

11.10.2013, 16:11

E musai sa se puna gelatina? Cu ce ajuta?
Stiu ca gelatina daca e pusa in apa fierbinte (pp ca pulpele vor fierbe in suc propriu) isi pierde proprietatea de a inchega... Nediluata nu am folosit niciodata..

jolygina 1

16.12.2013, 09:47

kukibella 1

16.12.2013, 11:44

dmgrosu 1

20.12.2014, 11:15

Am realizat pentru masa de Craciun aceasta reteta. Mi-a reusit foarte bine si a fost foarte apreciata de familia mea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui