Rulada cu sunca si crema de branza

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2011 | 5276 vizualizari

COMENTARII (17)

Bunica 1

26.07.2011, 23:01

Wow, ce bun ! Primaaa !...O portie mai mare va rog!

diaconta 1

26.07.2011, 23:02

Aoleu si cand ma gandesc ca esti in vacanta

Pasiune pentru bucatarie 1

26.07.2011, 23:03

In fiecare zi fac cate o reteta noua,deci...

RuxyRux 1

26.07.2011, 23:09

Grozav arata!!!

alinutzika 1

26.07.2011, 23:58

waw...

divainbucatarie 1

27.07.2011, 08:19

MotanLaOale 1

27.07.2011, 08:35

LUK 1

27.07.2011, 08:44

bun si frumos aperitiv

aziz 1

27.07.2011, 09:25

superb

Rocsi 1

27.07.2011, 10:38

ce prezentare

lia maria 1

27.07.2011, 11:09

frumoasa prezentare

Lau 1

27.07.2011, 11:23

bun

DIANA B 1

27.07.2011, 12:40


buuuuuuuuuuuuuuuuuun , cred

La Ancuta 1

27.07.2011, 14:00

diaconta 1

27.07.2011, 22:39

mai bine te-am trimite in vreo tabara o sa vorbesc cu parintii tai sa nu te mai lase la bucatarie ne omori incet

adry88 1

11.08.2011, 21:50

Ancutsa 1

27.08.2018, 13:09

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croissante pentru dimineata