Rulada cu gem de capsuni si frisca

de Miha in Prajituri, 1 Iun 2010 | 12397 vizualizari

COMENTARII (18)

ela 1

01.06.2010, 00:49

capsuni si frisca?wow ce buna o fi rulada

Miha 1

01.06.2010, 00:50

E buna Ela...Mai ales a doua zi. Si mai ales cand e pe terminate. )

susu 1

01.06.2010, 07:36

super combinatia gem si frisca yammy. am un gem nemtesc de capsuni super care tocmai bun pt rulada asta

Ina 1

01.06.2010, 08:25

excelente

mena29 1

01.06.2010, 08:36

arata excelent

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 08:50

Rocsi 1

01.06.2010, 11:01

vreau si euuuuuuuuu/////te rog

madi_marin 1

01.06.2010, 12:21

ce bine arata.... cred ca e foarte gustoasa....

mikaela 1

01.06.2010, 12:45

arata f bine,sigur am sa o incerc

mikaela 1

01.06.2010, 12:50

blatul cand il rulezi nu se rupe?

Miha 1

01.06.2010, 12:53

Multumesc tuturor! va servesc pe toate cu cate felii vreti.

Miha 1

01.06.2010, 12:55

Mikaela, blatul este subtire si pufos. Daca il rulezi incet si cu atentie, nu se rupe. A mai crapat f putin prin unele locuri, dar nesemnificativ.

mikaela 1

01.06.2010, 12:57

mersi mult pt raspuns ,am scris multe retete de -ale tale toate sunt bune si gustoase

Miha 1

01.06.2010, 12:57

Aaaa...daca blatul iti iese prea tare (incerci intr-o margine si vezi daca se poate rula) , in momentul in care il rastorni pe foaia de copt presarata cu zahar, il lasi putin intre cele 2 foi, acoperit cu un prosop, sa se abureasca. Se va inmuia si va fi numa bun de rulat.

dicarmencitta1957 1

01.06.2010, 13:09

O bunaciune,vreau si eu o feliuta dupa cum arata,cred ca este foarte frageda si foarteeeeee dulce.Felicitari si 5 furculite.

rivka 1

01.06.2010, 20:49

Deci miha arata super! ca tot ce faci.
Intru aici sa-ti spun ca eu de fiecare data cand merg in Ro recitesc La Medeleni (o citeam cand eram mica in f vacanta de vara imi placea de atunci foarte foarte mult) si acolo tot mananca ei la mosie cataif cu frisca, de-mi lasa gura apa dar nu stiu ce si cum.
ia pune tu o reteta de cataif cu frisca te rog ca tu le stii pe toate.

Miha 1

01.06.2010, 21:18

Iote aici Rivka http://bucataras.ro/retete/851/cataif-cu-frisca.html Are Miha de toate.

Roxana 1

02.06.2010, 21:30

ooo ce fain, mai cami scapase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crostoli