Risotto de post cu hribi si mazare

de Sylvia in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 7661 vizualizari

COMENTARII (18)

Sylvia 1

20.11.2010, 18:29

Sunt in graba mare, scuze ca nu stau si sa vad ce bunatati ati acut, revin eu pe seara mai tarziu, la party

Bunica 1

20.11.2010, 18:31

Sylvia, m-am infiintat ! E delicios ! Uitasem de cele 5 f., le meriti din plin !

La Ancuta 1

20.11.2010, 18:47

cred ca e foarte bun

ela 1

20.11.2010, 18:52

imi placeeeee....

Rocsi 1

20.11.2010, 19:08

mama mama ..o portie va rog

divainbucatarie 1

20.11.2010, 19:32

pare tare bun...

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 19:35

cat de bine arata.................

aziz 1

20.11.2010, 19:39

yammmm yammmm i-ti dau o portie de la mine ce zici facem schimbul...

Sylvia 1

20.11.2010, 22:51

Bunica multumesc multde laude

Sylvia 1

20.11.2010, 22:52

Ela la tine ma si gandeam cu ciupercile

Sylvia 1

20.11.2010, 22:52

Aziz facem schimb

Sylvia 1

20.11.2010, 22:53

MEDI, Divain bucatarie, Rocsi si Postavaru va servesc cu o portie virtuala, a fost foarte bun pentru o mancare de post

diaconta 1

20.11.2010, 22:54

wowwwwww Sylvia ce avatar

Sylvia 1

21.11.2010, 11:56

Gata Dia, asta era pentru petrecere, m-am imbracat de iarna

MIUTA 1

21.11.2010, 15:38

Arata foarte bine si cred ca e delicios,super 5 furcu

MotanLaOale 1

22.11.2010, 10:19

Adinacarla 1

22.11.2010, 13:19

arata super

Sylvia 1

23.11.2010, 10:52

Multumesc de laude

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de lasagna de post