Risotto cu sparanghel

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2010 | 8484 vizualizari

COMENTARII (12)

PapaBun 1

03.06.2010, 23:54

adica sa inteleg ca nu exista sparanghel romanesc in romania?

Brindusa 1

03.06.2010, 23:57

Nu cred. Se gaseste numai la supermarketuri adus de cine stie unde, ca niciodata nu scrie provenienta. Si e cam uscat. Eu am gasit intr-o piata, la o femeiecare mi-a zis ca il cultiva de vreo 30 de ani, dar pana acum il vindea in alta parte.

ana 1

04.06.2010, 08:13

MM ce bun ee

lia maria 1

04.06.2010, 09:16

mie imi place foarte mult orezul gatit in toate felurile, dar trebue sa recunosc ca nu am mancat niciodata cu sparanghelarata foarte apetisant5 furculitepentru o portioara

vero_closca 1

04.06.2010, 10:11

yami-yami 5 furculite

Sylvia 1

04.06.2010, 10:42

Excelent !!!!

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 10:57

Arata minunat Brandusa !

mena29 1

04.06.2010, 11:22

arata super

Brindusa 1

04.06.2010, 14:36

Multumesc va pup pe toti Mi-am descoperit pasiunea pentru sparanghel

Bunica 1

05.06.2010, 09:06

E un deliciu pentru mine care iubesc sparanghelul !

Oana 1

07.06.2010, 22:40

Mmmm, cred ca este delicios! Numai minunatii ai facut

Brindusa 1

07.06.2010, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]