Un desert foarte interesant.
Eu am reticente in a incalzi mierea si nu o folosesc decat la creme reci, dar banuiesc ca se comporta bine impreuna cu merele.
Multumesc mult, tuturor . Dia - pai atunci sa te vad la treaba , daca zici ca totul e la indemana (de fapt, asta am si vrut, sa fie usor de facut).
Silvioara, am pus noi un link saptamana trecuta, magazinul SugarSpice vinde asa ceva in Romania.
Wow! Cred ca e o nebunie de desert! Ce frumos ai transformat ingredientele! Asa ca un Maestru! Iar cutitul imi place mult! Sa-l manuiesti sanatos! Felicitari Cristi! Sa stii ca voi proba reteta
cand am vazut global-ul am uitat de reteta,dar polonicul de suc de mere m-a adus inapoi Nu pot sa-mi inchipui ce textura a avut,spui ca-i cremos,dar chiar nu-mi pot inchipui cum a fost ca nu reiese din poze. Numai daca il incerc o sa stiu,nu?