Riso con zucca e ali di pollo

de brunetica in Pui, 31 Oct 2011 | 3284 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

31.10.2011, 17:58

Cum se traduce asta? Pilaf?

Lau 1

31.10.2011, 18:07

bun

Cris2711 1

31.10.2011, 18:30

brunetica 1

31.10.2011, 18:36

Miha e orez cu dovleac si aripi de pui, un fel ca pilaful dar este foarte bun, copilasii mei au mancat si l-au laudat, cel mai mare mia zis ca asa mananca si la gradi

RuxyRux 1

31.10.2011, 18:38

Arata bun de tot

brunetica 1

31.10.2011, 18:39

o imbratisare sufletista , si tie cris

Rocsi 1

31.10.2011, 19:02

MotanLaOale 1

31.10.2011, 19:09

moldovan_adina_simona 1

31.10.2011, 19:25

nu ma indoiesc ca nu ar fii bun...dar e prea copt orezul...are timpul de fierbere de 20 de min. ...sa pui aripioarele de pui deja la jumatatea timpului de coacere...si in loc de delikat sa folosesti zarzavat de gradina (dupa care sa faci o salata de boeuf de toata bunatatea) sa vezi ce rezultate o sa obtii!

brunetica 1

31.10.2011, 21:12

multumesc ruxyrux , merci rocsi , multumesc motalaoale , draga adina are timp de fierbere , incearca reteta si sigur o sa iti placa

LUK 1

01.11.2011, 08:17

uite cate intrebuintari are dovleacul

brunetica 1

01.11.2011, 11:28

asa e luk si da dovleacul un gust foarte bun la orez

MIUTA 1

02.11.2011, 13:26

Excelent

brunetica 1

02.11.2011, 15:50

multumesc miuta

mamaieelena 1

03.11.2011, 20:38

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui (de tara) la tigaie