Reteta de preparare a papanasilor

de gepiza in Prajituri, 30 Sep 2012 | 8905 vizualizari

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

30.09.2012, 23:34

buni papanasii

MotanLaOale 1

30.09.2012, 23:38

gaby_gabytza 1

01.10.2012, 07:07

Gustosi

Lau 1

01.10.2012, 09:17

Ubulika 1

01.10.2012, 09:53

miam miammm

adry88 1

01.10.2012, 10:06

buni de tot

Rocsi 1

01.10.2012, 10:37

Bine ai venit!

Cris2711 1

01.10.2012, 11:32

dobrezaira 1

01.10.2012, 13:06

arata super, pot sa iau unul?

Alexandra Elena 1

01.10.2012, 14:23

arata bine

alinutzika 1

01.10.2012, 14:41

clar ca-s bune

RuxyRux 1

01.10.2012, 15:36

...si...mmmmmmmm....deliciu!

lilik 1

02.10.2012, 10:37

nu pot refuza niciodata bunatatea asta

Sim0na 1

02.10.2012, 12:17

as manca la orice ora!!!

gepiza 1

02.10.2012, 19:31

Multumesc pentru aprecieri si pentru primire!
Sigur ca puteti sa luati cate unul!

bebelusha18 1

04.10.2012, 19:49

ce bine arata..mmmm..vreau si eu

ela74 1

23.06.2013, 17:01

este o reteta foarte buna de papanasi,doar ca cei unguresti nu sunt asa(am trait 16 ani intr-o casa de maghiari).Cei unguresti sunt cu lapte,gris,branza dulce,zahar vanilat pesmet,zahar si frisca obtional,daca voi avea timp sa fac poze o sa postez reteta ungureasca de papanasi,cea pe care o stiu eu....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor