Reteta de coaste de porc

de abetina in Porc, 31 Ian 2024 | 2195 vizualizari

COMENTARII (7)

Ksenya 1

31.01.2024, 15:22

Cu bors n-am incerca sa fierb,dar. nici n-am gustat. Trebuie sa fie bun

abetina 1

01.02.2024, 11:28

De obicei si carnea de porc pentru ciorba sau bors se fierbe tot in apa cu bors,ii da un alt gust,doar cartofii nu se fierb in apa cu bors deoarece se intaresc si se inegresc,asta pentru cei care fac ciorba cu carne d eporc si adauga cartofi,dar daca se pun paste la ciorba nu mai e o problema.

Panacris 1

01.02.2024, 13:28

abetina 1

02.02.2024, 11:42

Lau 1

03.02.2024, 18:40

oanapl 1

05.02.2024, 18:02

Bune!

Rocsi 1

07.02.2024, 20:29

Nu sunt cea mai mare consumatoare de coaste, dar arata foarte bine ce ai tu aici si o bucatica mica tot as servi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]